brzi krediti

Brzi krediti

Užurbani način života promijenio je način na koji komuniciramo, na koji se hranimo i na koji posuđujemo novac. Duge procedure zbog kojih odobravanje kredita traje mjesecima, više ne drže vodu. Mladi su navikli sve dobiti u roku odmah i bez imalo čekanja. Osluškujući potrebe klijenata, kreditne kuće osmislile su posebne brze kredite. Brzi krediti, kako im i samo ime govori, brzo su i lako dostupni, no njihova prava „moć“ krije se u brzini isplate.

Kako do brzih kredita?

Brzi krediti dostupni su online putem. Nema bespotrebnih odlazaka u poslovnice, skupljanja raznoraznih potvrda i borbi s birokracijom. Sve se može obaviti iz udobnosti vlastitog doma, na putu do posla, tijekom vožnje u tramvaju… Dokumentacija je svedena na minimum što znači da nisu potrebne ni ovjere poslodavca, ni javnog bilježnika.

Prilikom podnošenja zahtjeva potrebno je priložiti tek presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Ako se radi o većim iznosima, prilažu se i posljednje tri platne odnosno mirovinske liste. Dokumentacija je svedena na sve ono što već imate kod kuće. To uvelike ubrzava samo podnošenje zahtjeva za brzim kreditima, ali i njihovu isplatu.

Kako do brzih kredita bez zaloga?

Za dobivanje brzih kredita nisu potrebni raznorazni instrumenti osiguranja. Brzi krediti baziraju se na manjim iznosima i kratkom roku otplate zbog čega za kreditnu kuću ne predstavljaju prevelik rizik. Samim time nisu potrebne nikakve garancije ni zalog u vidu jamaca, sudužnika i slično.

Kako do najbrže isplate novca?

Brzi krediti isplaćuju se u roku 15 minuta ako je sve u redu s dokumentacijom. Maksimalno vrijem isplate je 24 sata od podnošenja zahtjeva. To je iznimno bitno u hitnim situacijama koje iziskuju momentalni priljev novca.

Na što sve treba paziti kod traženja brzih kredita?

U potrazi za brzim kreditima valja biti oprezan i pokušati zadržati hladnu glavu. Na tržištu se osim legitimnih kreditnih kuća javljaju i one koje love u mutnom. Nije ih lako razlikovati, ali ono što ih odjeljuje jest način u koji isplaćuju novac. Naime, nelegitimne kreditne kuće isplaćuju novac direktno na ruke. Iako to u krucijalnim trenucima možda zvuči kao odlična stvar, kasnije može biti jako velikih problema. I jedna i druga strana mogu reći da je posuđena veća svota novca, da je već vraćen sav iznos iako to nije i slično.

Jednako tako, ne potpisuju nikakav ugovor što znači da nema apsolutno nikakvih pisanih tragova o pozajmljivanju novac. Zato je prije posuđivanja najbolje provjeriti legitimnost kreditne kuće na strancima sudskog registra i provjeriti povratne informacije postojećih korisnika na kreditnom oglasniku.