brzi zajam

Brzi zajam

U hitnim situacijama nije lako zadržati hladnu glavu. Mnogi se bacaju u potragu za novcem, ali nisu sigurni gdje ga posuditi. Na raznoraznim letcima i oglasima nudi se sve i svašta, ali ne uvijek u skladu sa zakonom. U brzini mnogi toga nisu ni svjesni pa posuđuju novac od nelegitimnih kreditnih kuća koje novac isplaćuju na ruke. Kad vam gori pod petama, to možda zvuči odlično, ali najčešće za sobom vuče negativne posljedice. Ako se novac isplaćuje na ruke i sve to bez ikakvog ugovora, ne postoji nikakav pisani trag o posudbi. Samim time mogućnosti za malverzacije su velike.

Ni posuđivanje novca od obitelji i prijatelja više nije toliko popularno. Dinamika odnosa se nepovratno mijenja iako to teška srca priznajemo. Osuđivanje i prijeki pogledi kako se novac troši, nešto je s čime se nitko ne želi nositi, osobito kad vam je novac prijeko potreban. Zato se svi radije okreću financijskim institucijama jer su s njima toga nema.

Brzi zajam – financijski spas u hitnim situacijama

Među najtraženijim linijama kreditiranjima su i brzi zajmovi koji su osmišljeni za saniranje hitnih situacija koje ne iziskuju previše novca. Brzi zajam bazira se na manjim iznosima i iznimno kratkom roku otplate. Kao takav idealan je za sve one koji ne žele dugoročne obaveze. Rok otplate brzog zajma može biti 30 dana ili pak do godine dana, ovisno o vlastitim mogućnostima. To su opcije koje nude kreditne kuće.

Za brzi zajam nisu potrebni ni jamci ni sudužnici

Brzi zajam moguće je bez bilo kakvih instrumenata osiguranja, jamaca i sudužnika. Temelji se na manjim iznosima i kao takav ne predstavlja prevelik rizik za kreditnu kuću. Veći rizik su dugoročni kredit zbog čega su oni neophodni vezani uz zalog.

Do brzog zajma bez uplitanja poslodavca

Za brzi zajam nije potrebna nikakva potvrda od poslodavca. Veliki je to korak u naprijed zato što broji poslodavci nisu htjeli otkrivati stanje svojih financija. Nisu htjeli dati Bon 1 ni Bon 2 čime su mnoge onemogućili da zatraže bilo koju vrstu kredita. Kreditne kuće su taj korak izbacile iz procedure čime su uvelike olakšale dobivanja brzog zajma.

Brzi zajam na račun sjeda u roku od 24 sata

Brzi zajam kako mu i samo ime govori brzi je zbog jednostavne i učinkovite procedure dobivanja, ali i jednako brze isplate. Birokracija je svedena na minimum minimuma, a novac se isplaćuje u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Ne može biti jednostavnije od toga, naročito kad je sva dokumentacija koja vam je potrebna, osobna iskaznica i kartica tekućeg računa.