Zajam online

Online usluge postale su široko rasprostranjene. Na internetu se može nabaviti doslovno sve, od igle do lokomotive. No jedino što je za tim kaskalo su financijske usluge. Banke su unatrag 10-ak godina omogućile kontrolu nad financijama i plaćanjem računa putem internet bankarstva. U zemljama Europske unije internetsko bankarstvo koristi više od 80 posto stanovnika, dok je kod nas to svedeno na trećinu građana. Ponajviše se to odnosi na mlade u dobi od 25 do 35 godina. Ipak otkad su se na tržištu pojavile kreditne kuće, mijenja se percepcija financija.

Sve kreditne linije brzo su i lako dostupne. Klijent ih može zatražiti preko interneta, što znači da je čekanje u dugim redovima stvar prošlosti. Zajam online, na primjer, može se zatražiti iz udobnosti vlastitog doma, na putu za posao ili tijekom vožnje tramvajem. Sve je dostupno u trenu i bez nepotrebnih čekanja.

Zajam online – novčana injekcija dostupna preko interneta

Zajam online namijenjen je osobama koje iznad svega cijene svoje slobodno vrijeme. Do zajma se može doći isključivo preko interneta. Cijeli proces traje svega nekoliko minuta, dok se u bankama čekanje može razvući i na nekoliko sati. Proces podnošenja zahtjeva je vrlo jednostavan, a prvi korak je registracija na stranicama kreditne kuće. Nakon toga se prilažu dokumenti, osobna iskaznica i kartica tekućeg računa.

Do zajma online bez ovjere javnog bilježnika

Nakon odobrenja zahtjeva, s internetskih stranica skida se ugovor. Klijent ima vremena na miru ga pročitati i savjetovati se sa stručnjacima ako ima kakvih dilema. Nakon potpisivanja ugovor se prilaže bez ovjere javnog bilježnika.

Zajam online dostupan je bez jamaca i sudužnika

Zajam online temelji se na manjim iznosima i kao takav ne predstavlja veliki rizik za kreditnu kuću. Samim time za odobrenje istog nisu vam potrebni ni jamci ni sudužnici. Time su priliku dobili i oni koji imaju slabiji kreditni rejting ili su zaposleni na određeno vrijeme. Kreditnim kućama najvažnije je da klijenti imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. Ne oslanjaju se kao banke na vrstu zaposlenja, stanje poslodavca, broj uzdržavanih osoba i slično. Financijska slika je dovoljna za odobrenje zahtjeva za zajmom online.

Online potpora rješava sve dileme oko zajma online

Zajam online isplaćuje se ukoliko je sve u redu u najkraćem mogućem roku koji nikada nije dulji od 24 sata. Za bilo kakva pitanja ili dileme, djelatnici kreditnih kuća dostupni su preko e-maila, live chata i SMS poruka. Možete im se obratiti ako niste sigurni kako podnijeti zahtjev.