zajam

Zajam

Ljeto je pred vratima, a mnogi od nas razmišljaju samo o tome gdje na ljetovanje. Dio građana je sistematičan i štedi za taj mali užitak tijekom cijele godine, a drugi dio se okreće brzom i jednostavno rješenju, zajmu. Pozajmljivanje novca nikada nije bilo lakše zahvaljujući kreditnim kućama koje su omogućile bolji protok novca. Novac je dostupan jednako brzo kao i bilo koja druga roba što donedavno nije bio slučaj. Od novca vas je najčešće dijelila dugotrajna procedura skupljanja potvrda, obrade zahtjeva i čekanja u redovima. Danas to više nije slučaj pa se do zajma može u jednom danu.

Je li zajam isto što i kredit?

Za razliku od kredita, zajam se na bazira isključivo na novcu. Zajam podrazumijeva posuđivanje bilo kojeg dobra pod unaprijed definiranim uvjetima. Osim novac to mogu biti nekretnine, pokretnine ili bilo što zajmodavac i zajmoprimac odluče. To je ujedno i najveća razlika između kredita i zajma.

Zajam pokriva izvanredne situacije i novčane probleme

Brzi zajam je idealan za pokrivanje troškova ljetovanja, putovanja i slavlja. Može ga se iskoristiti za zatvaranje minusa na tekućem računu, popravaka u domu ili na automobilu i za izvanredne troškove koje nije moguće predvidjeti. Kao nenamjenska opcija, zajam zajmoprimcu pruža toliko željenu slobodu. Novac može trošiti na štogod želi bez da mu isto uvjetuje kreditna kuća.

Do zajma brzo i jednostavno bez uplitanja poslodavca

Zajam je brza opcija kreditiranja koja se isplaćuje u najkraćem mogućem roku. Novac se isplaćuje u minimalnom roku od 15 minuta ili u maksimalnom roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. A apliciranje za zajam ne može biti jednostavnije. Sve se može obaviti preko interneta s dokumentima koje svi imamo doma. Nije potrebno obilaziti razne državne institucije i u cijeli proces uključivati poslodavca, već treba online putem dostaviti presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Otplatite zajam već sa sljedećom plaćom

Kod odabira zajma treba se voditi vlastitim potrebama i mogućnostima, a ne se voditi onim što odgovara drugima. Prije nego li se odlučite za najbolju opciju, razmislite koliko možete izdvajati da bi isti vratili. Mnogi nisu svjesni s koliko cifrom raspolažu pa ni ne znaju koji im otplatni plan najbolje odgovara. Financijska analiza otkriva pravo stanje stvari i omogućuje vam kontrolu nad prihodima i rashodima. U skladu s time možete izabrati minimalnu opciju povrata od 30 dana ili maksimalnu od 12 mjeseci. Zajam se tako može vratiti već sa sljedećom plaćom i ponovno nakon toga zatražiti ako se pojavi potreba.